Als advocaat aan de balie van Brussel kan ik intussen 18 jaar ervaring op m’n palmares schrijven.
 De voornaamste rechtsdomeinen waarin ik begeleiding bied, zijn:
  • Bouwrecht
  • Burgerlijk recht
  • Verkeersrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht 
  • Contractenrecht
  • Handelsrecht
  • Vastgoedrecht
  • enz.
 U kan me contacteren voor een afspraak op het nummer 0495/52.17.36.
De consultaties vinden plaats in de Stoofstraat 59, 1785 Merchtem, of elders indien gewenst.
 
 
Ik geniet er nog elke dag van ten dienste te mogen staan van de ‘rechtzoekende’.
Als raadgever hanteer ik een no-nonsensepolitiek en geloof ik sterk in een proactieve en pragmatische aanpak.
In de loop der jaren heb ik steeds meer het ‘in der minne’ regelen van disputen leren waarderen. Een minnelijke regeling is soms voordeliger dan een lang aanslepende gerechtelijke procedure. Ik stel dan ook steeds alles in het werk om slopende rechtszaken – met hun soms hoge financiële en ook menselijke prijs – te vermijden. Want wat is de relevantie van een vonnis dat je bekomt jaren nadat ‘het probleem’ zich stelde?
Ik zal enkel aanraden om een procedure op te starten als dit noodzakelijk is en in dit geval zet ik alles in het werk om u bij te staan en advies te verlenen over de voor u meest voordelige aanpak.
 
 
Naast mezelf ten dienste stellen van de ‘rechtzoekende’, wil ik ook hard blijven meewerken aan een betere, snellere, betaalbare, en meer kwaliteitsvolle rechtsbedeling. Dat blijft een uitdaging, voor elke minister van justitie én voor elke praktiserend advocaat.