Niet alleen belovenSection: Patrimonium
Geen woorden maar daden !

no preview Er wordt al eens deze dagen gesteld in folders van zeer bevriende collega's kandidaten dat wij als meerderheid veel beloven. Ikzelf heb geleerd dat er tussen idee, vastlegging budget in begroting, vergunning, aanbesteding en effectief aanvangen van de werken er inderdaad een zee van tijd zit. Dat heeft niets te maken met deze of gene meerderheid. In Asse zijn zo al min of meer tien jaar bezig aan hun rustoord. Het heeft met tal van factoren te maken.

Bewijs dat recyclagepark er komt is volgende mail van Haviland :

"Geachte heren

 

Hierbij kan ik u meedelen dat het ontwerp voor de aanleg van het containerpark eind deze week volledig zal zijn afgewerkt. We hebben het wachtlokaal met daaronder de KGA-kluis uitgetekend en de bepalingen daarvan in het bijzonder bestek opgenomen. Bovendien is het wapening- en voegenplan van de cementbetonverharding opgesteld.

 

In het kader daarvan kunnen wij nu overgaan tot de opstart van de aanbestedingsprocedure. Rekening houdend met de verplichte minimum 36 kalenderdagen tussen de datum van verzending van de publicatie naar het Bulletin der aanbestedingen en de effectieve opening van de offertes, kunnen wij ten vroegste op 08-10-2012 in het gemeentehuis van Merchtem de opening houden. Kunnen jullie mij een datum opgeven wanneer dit voor jullie past (niet op dinsdag en vrijdag) samen met de opgave van welk lokaal en het uur aub?  

 

Met vriendelijke groet,


Filip De Ryst
"

Ook wegenis naar nieuwe park is gegund.

Laat ons dus samen verder (af)werken....