FANTASTISCHE GEMEENTERAADSection: Begroting
HET GAAT NIET OVER DE LIPPEN VAN CD&V BEGROTINGSEXPERT JORIS VERSPECHT :

"GOED ZO !" : inspiratie voor Joris uit Maasmechelen
Niet te geloven. We komen met een rekening 2013, rekening, dus geen begroting, cijfers zijn cijfers en tot op de centiem just; Die rekening zit ruim in 'plus'. 

Na wat filosofie over 'verhoogde retributies' - iets waar huidig begrotingsspecialist CD&V compleet de bal missloeg (tot rode wangen op eigen bank toe) , kwam dé kritiek waar iedereen op zat te wachten, dé reden van het ontspoorde financieel beleid van Uw gemeente. Het gat in de begroting zo groot als dat in  de Ozon : De Bonnekes. Lang geleden dat we daar van gehoord hadden. En de braspartijen met de juryleden bij kermissen. Ja, die mannen krijgen een diner ! Ze drinken dat het schandalig is...

Wel, wel, wel.  Hoe een kermis, jaarmarkt in stand houden ?  Denkt men nu echt dat deskundigen, dierenartsen voor niets blijven komen ?

Enkele pintjes (bonnetjes), een diner en er vooral goede sfeer inhouden : dan komen ze terug, met plezier. Dat is het recept van een geslaagde kermis / jaarmarkt. 

Eens benieuwd, mocht klager er ooit eens "aankomen",  hoe hij zijn jaarmarkten georganiseerd zou krijgen ? Ik mag er niet aan denken !  En :  "het is erger dan je denkt, en als je denkt is het nog erger !"Een kameraad op zoek naar fraude met drankbonnetjes