Terug van Tenerife, eerste vlucht terug aub ?Section: Algemeen
Wat is me dat ?


Middernacht geland in Zaventem, 09 U reeds op college in Middelkerke



Er even met gezin tussenuit geweest. College van vandaag bleek in Middelkerke te zijn. Geen probleem, ofschoon slechts halfnacht geland, met plezier naar Middelkerke. De Burgemeester aldaar zou ons verwelkomen en het college ging door in de raadzaal van Middelkerke. Niks nieuw : we doen elk jaar een college aan zee. Reden ? Enkele collega-schepenen vertoeven daar tijdens hun verlof. 

Uiteraard wist ik niets van het feit dat een en ander hier in de media was geraakt. Het moet meer dan komkommertijd zijn me dunkt om het feit dat het college van Merchtem eens in Middelkerke vergadert als nieuws te bestempelen. Maar goed.

Wat is daar ten slotte mis mee. Waar ik het veel moeilijker mee heb is de ondertoon van sommige reacties : 'op ons kosten' . 'Met ons belastingsgeld'. Dames, heren, dat mag dan best wel stoer klinken maar : buiten twee flesjes champagne die de burgemeester van Middelkerke ons heeft uitgeschonken is daar niks geweest. Die flessen staan dan nog op conto van Middelkerke. Al de rest is uit eigen zak. Ik word  er moedeloos van dit telkens te moeten herhalen. Zo negatief ! Neem mij maar eerste vlucht terug naar Tenerife ! (alsof het college thuishoort in de Maffia !)
Afbeeldingsresultaat voor maffia